Driver Booster - adj gázt!

Annak érdekében, hogy a Windows szót értsen a számítógépben található alkatrészekkel, hardverelemekkel, szüksége van azok meghajtóprogramjaira, más néven a driverekre. Ha ezek a driverek régiek, vagy némelyik nincs is feltelepítve a Windowsra, az könnyen lehet egy látványos teljesítményromlás kiváltó oka. Éppen ezért kulcskérdés, hogy ezekből a driverekből mindig a legfrissebb verzió legyen feltelepítve a számítógépre.

A gond csak az, hogy ehhez ismerni kell a gépben található alkatrészeket, és annak a cégnek a weboldalát is, ahol ezekhez az alkatrészekhez le tudjuk tölteni a megfelelő drivereket. Ez - főleg egy hétköznapi felhasználó részére - gyakran jelent kivitelezhetetlen feladatot.

Szerencsére van megoldás, ez pedig a Driver Booster nevű program formájában érhető el a számunkra. A program feltérképezi a számítógépünkben található alkatrészeket és az Internet segítségével megkeresi az azokhoz elérhető legfrissebb drivereket. Amint feltelepítette ezeket, egy újraindítás után azonnal érezhetővé válik a frissen telepített driverek minden jótékony hatása. Ha az újabb driver tartalmaz a teljesítményre nézve némi sebességnövekedést is, akkor máris elértük a célunkat. smiley

A Driver Booster FREE változatát itt érheted el: http://www.iobit.com/driver-booster.php